menu

BIOKRBY

BIOKRBY

Krb na bioalkohol je vhodné riešenie na príjemnú spestrenie atmosféry a zaroveň aj získanie celkom zaujímavého výkonu tepla v miestnosti. K takémuto zdroju nieje potrebné drevo, plyn, elektrina, biokrb nevydáva zápach, neostáva popol a výsledkom horenia je CO2 a vodná para. Ako palivo sa používa 96 % - ný alkohol - bioetanol, ktorý je vyrábaný na tento účel. Pri horení nevznikajú škodlivé látky, iba oxid uhličitý a vodná para, je ideálny hlavne v zimných mesiacoch, kedy je vzduch v miestnostiach prekúrený a suchý, čo pôsobí nepriaznivo na sliznice dýchacích orgánov, ktoré sa stávajú náchylnejšími na ochorenia.

Z tohoto dôvodu je biokrb vhodný aj pre alergikov. Potešiteľné je, že na rozdiel od iných tepelných zdrojov, ovzdušie v miestnosti nevysušuje, ale naopak zvlhčuje. Ich výkon sa pohybuje cca od 1,5 kW, najčastejšie v rozmedzí 2,5 – 4,5 kW, ale aj 6,5 kW až 9 kW.

Údržba: Je naozaj minimálna. Keďže na rozdiel od klasických krbov, nedochádza tu k začadeniu a vzniku tuhého odpadu, nevyhnutná údržba je len niekoľko minútová záležitosť.

Podrobné informácie nájdete aj tu alebo v menu Užitočné rady - o produktoch - Krby na bioalkohol

<<  < 1 2 > 2

38 produktov celkom

290,00 €
420,00 €
370,00 €
220,00 €
<<  < 1 2 > 2

38 produktov celkom

Kontaktujte nás

Ak máte záujem o tento produkt, prípadne máte nejaké otázky, môžete nás kontaktovať krátkou správou.

V čo najkratšom čase Vás budeme kontaktovať mailom alebo telefonicky.

S odoslanín kontaktného formulara zároveň súhlasíte s podmienkami

o OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV ktotoré si môžete prečítať TU